• MEER DAN 70 JAAR ERVARING
  • 8% KLANTENKORTING *
  • GRATIS LEVERING IN BELGIË V.A. €50
*SOLDEN VAN 01/07 T.E.M. 31/07 Bekijk hier ons aanbod

Wat gebeurt er met mijn oude klantenkaart?

Heeft u nog een papieren klantenkaart? De volgende keer dat u onze winkel bezoekt, ontvangt u van ons een volledig vernieuwde klantenkaart in bankkaartformaat. Indien u iets aankoopt zal de opgespaarde korting van uw oude klantenkaart meteen worden verrekend. Als u niets aankoopt, komt uw opgespaarde tegoed op de nieuwe klantenkaart terecht. Met deze klantenkaart kan u in de toekomst zowel online als offline in de winkel van uw voordeel genieten.

De nieuwe klantenkaart geeft u recht op een klantentegoed van 8% op elke on- en offline aankoop bij Schoenen Van Loock. Wij houden dit tegoed digitaal voor u bij en brengen het automatisch in mindering bij uw eerstvolgende aankoop. U kan dit tegoed altijd nakijken in uw online account of op uw kassaticket.

De klantenkorting is niet van toepassing op afgeprijsde artikelen, tijdens de solden of bij aankoop van cadeaubonnen, onderhoudsproducten, veters, zolen en herstellingen. De klantenkorting is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Niet in te ruilen tegen geld. Geen teruggave in geld of tegoedbon.