• MEER DAN 70 JAAR ERVARING
  • 8% KLANTENKORTING *
  • GRATIS LEVERING IN BELGIË V.A. €50
Trend - Wit
Een nieuwe start
Scroll down

Trend - Wit

Marilyn Monroe en Audrey Hepburn (met de hulp van Givenchy) wisten het als geen ander: witte kleding trekt de aandacht naar je toe! Dit seizoen speelt wit een hoofdrol in ons straatbeeld. Ga je voor een sneaker of een mocassin?

Witte schoenen
Scapa schoenen

De kleur

Volgens onderzoek associëren mensen de kleur wit met perfectie, het goede, eerlijkheid en een nieuw begin. Een ideale tint om te dragen na 6 maanden van koude, wind en regen! Het is een vaststaand feit: wit is tijdloos. Maar hoe combineer je dat nieuwe paar witte schoenen?

Hogan sneakers
Witte schoenen

Sandaal of sneaker

Een witte sandaal is de finishing touch bij een monochrome look. Ga voor een wijde broek, een basic t-shirt en een nette blazer. Allemaal in het wit natuurlijk.

Een sneaker oogt vrouwelijk onder een shift dress (een jurk net boven de knie, met rechte lijnen). Door een kleedje te kiezen met kant maak je het geheel meisjesachtig. Of ga voor een print die rechtstreeks uit het oerwoud lijkt te komen (kijk even naar de zomercampagne van Gucci voor inspiratie).

Witte schoenen
Philippe Model schoenen

Mannen

Dankzij Philippe Model weten we dat je verschillende tinten wit kan combineren om tot een mooi geheel te komen. Combineer koel wit met gebroken wit of kies voor een sneaker met witte print zoals bij Mason Garments.