• MEER DAN 70 JAAR ERVARING
  • 8% KLANTENKORTING *
  • GRATIS LEVERING IN BELGIË V.A. €50
Trend - Velours
Luxueus zacht
Scroll down

Trend - Velours

In Hollywood spot je de ene beroemdheid na de andere in een velvet broekpak of blazer. Dit seizoen is de luxueuze stof ook in ons straatbeeld alom tegenwoordig.

Kennel & Schmenger boots in velvet
Velvet trend

Boho, punk, goth, ... Velvet of fluweel laat zich niet in een hokje duwen. Ontwerpers zoals Emilio Pucci, Christopher Kane en Costume National experimenteerden met deze stof om tot een nieuw, uniek en soms minimalistisch 'velvet DNA' te komen.

Velours trend
Zanellato handtas velours

Sta je wat weigerachtig tegenover velvet? Begin met schoenen in daim of met details in velours: een dieprode handtas, een haarband, choker of veters in velours. Eén kledingstuk in velvet in voldoende, dus combineer die nieuwe schoenen met een blouse in zijde of een lederen broek. Een stoere velvet boot zoals bij Kennel & Schmenger past mooi bij een simpele jeans.

Velours trend
Velvet trend

Mannen combineren hun daim of velvet schoenen met een bomber jas, een chino of jeans. Hou de kleuren simpel en binnen hetzelfde kleurenpalet, maar speel met verrassende materialen. Bij de kinderschoenen zien we vooral veel daim in combinatie met glitters en velvet veters. Voor jongens zijn er heel wat stoere boots terug te vinden in ons assortiment.

Velours trend
Velvet trend