• MEER DAN 70 JAAR ERVARING
  • 8% KLANTENKORTING *
  • GRATIS LEVERING IN BELGIË V.A. €50
Trend - Greenhouse
Bloemenliefde
Scroll down

Trend - Greenhouse

Palm Springs in de jaren 60, strakke en vernieuwende vormen, een overdaad aan zonlicht, Sophia Loren en vooral: héél veel planten. Dat zijn onze inspiratiebronnen voor het thema Greenhouse. Deze zomer verlangen we naar rust en natuur!

Tod's
What to wear

Dit seizoen draag je romantische satijnen jurkjes die de nadruk leggen op de taille en voorzien zijn van een overdaad aan bloemenprints. In combinatie met een transparante regenjas en sneakers met parels of bloemen ben je helemaal mee met deze bloemrijke trend.

Quote
Kate Spade

Groen blijft ook dit jaar een 'key colour': van slingbacks bij Kennel & Schmenger tot sneakers bij Hogan. Kies voor natuurlijke tinten groen, die prachtig staan in combinatie met roze en andere pasteltinten. De durvers gaan voor groen op groen!

Kinderschoenen
Van Loock magazine

Voor de heren zien we vooral camouflageprints terug in ons assortiment. Ga voor een vermomming waarmee je opvalt! Meisjes en jongens gaan de grote mensen achterna met schoenen, sneakers en sandalen in groentinten en met héél veel bloemenliefde. Zelfs insecten doen het dit jaar goed op je nieuwe paar sneakers...