• MEER DAN 70 JAAR ERVARING
  • 8% KLANTENKORTING *
  • GRATIS LEVERING IN BELGIË V.A. €50
Trend - Felle kleuren
Neon
Scroll down

Trend - Felle kleuren

Rood, groen, geel, blauw, ... Wedden dat jouw favoriete kleur tussen ons aanbod zit? Het is misschien een hele stap om een felgekleurde schoen aan je voeten te dragen, maar die terughoudendheid is nergens voor nodig!

Neon schoenen
Neon schoenen

Eyecatcher

Zowel dames, heren als kinderen kunnen dit seizoen kiezen uit een breed gamma aan gekleurde schoenen en lederwaren. Hou je outfit rustig door het gebruik van neutrale kleuren of een blauwe jeans en kies voor een klein detail in dezelfde tint als je schoenen of handtas. Op die manier maak je een heuse eyecatcher van je nieuwe aankoop!

Een klein handtasje in een felle kleur of een metallic exemplaar in een neon tint? Of kies je voor een motief in allerlei vrolijke kleurtjes? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, maar er is één constante: de kleur moet opvallen!

Schoenen felle kleur
Schoenen felle kleur

Groen

Greenery werd door Pantone uitgeroepen tot de trendkleur van 2017. Een frisse, grasgroene tint waardoor ons humeur onmiddellijk een sprongetje maakt. Geen wonder dus dat groen een hoofdrol speelt in het het kleurenpalet van dit seizoen! Vraag je jezelf af hoe je deze kleur het best kan combineren? Dat ontdek je op deze pagina!

Neon schoenen
Neon schoenen

Heren en stoere jongens

Een blauwe sneaker of een schoen met speelse tekening: kindervoetjes gaan blij zijn met de huidige zomercollectie. Naturino geeft het goede voorbeeld, maar ook MÁA heeft weer enkele pareltjes ontworpen en geproduceerd. Ook grote jongens hebben volop keuze uit een arsenaal van felle kleuren. Durf jij het aan?