• MEER DAN 70 JAAR ERVARING
  • 8% KLANTENKORTING *
  • GRATIS LEVERING IN BELGIË V.A. €50

Trend - Denim

De jeansbroek die we vandaag de dag kennen bestaat al sinds 1873 en was destijds populair bij boeren en mijnwerkers. In de jaren 60 werd de stof geaccepteerd als een dagdagelijks kledingstuk en sindsdien is jeans niet meer weg te denken uit ons straatbeeld!

Pedro Miralles mocassins
Denim trend

Een volledige outfit in jeans staat bekend als ‘Canadian Tuxedo’. In theorie gaat het hierbij om een jeansbroek met jeansvest, maar verschillende merken hebben deze look gemoderniseerd. Bij Oscar de la Renta bijvoorbeeld zagen we enkele nieuwe silhouetten de revue passeren: het leek alsof de modellen rechtstreeks uit een pas geverfde kamer kwamen lopen.

Denim trend
Philippe Model sneakers

Ook bij Calvin Klein werd er volop geëxperimenteerd met jeans in combinatie met andere materialen en kleuren.  Adam Selman voegde 2 trends samen door het gebruik van bloemmotieven op zijn jasjes en broeken. Laat het duidelijk zijn: deze zomer ga je voor jeansjasjes, shirts met knopen, jeansbroeken en jumpsuits. Werk af met een basic wit t-shirt en sneakers of pumps in jeans en je bent helemaal on-trend!

Rondinella sneakers
Denim trend

Voor mannen en kindjes kiezen we voor sneakers in jeansblauw daim en schoenen met accenten in jeans. Ook gemakkelijke instappers doen het dit seizoen goed: dankzij de denim accenten vormt deze klassieke schoen zich onmiddellijk om tot modieus paradepaardje.

Denim trend
Andrea Zori sneakers