• MEER DAN 70 JAAR ERVARING
  • 8% KLANTENKORTING *
  • GRATIS LEVERING IN BELGIË V.A. €50
Trend - Cuba
Tropische kleuren
Scroll down

Trend - Cuba

Amerikaanse auto's uit de jaren 50 en 60, sigaren, rum, een stralende zon en ritmische salsamuziek. Waan je je al op een terras in Havana, met een mojito in je handen? Met zijn meer dan 4000 eilanden en tropisch klimaat is Cuba een waar paradijs. We hebben goed nieuws voor de dagdromers onder ons: dit seizoen zal je ed Cubaanse invloeden ook in óns straatbeeld terugvinden.

Inspiratie trend Cuba
Inspiratie trend Cuba

Ga voluit voor schoenen en accessoires in rood, geel, groen en blauw. Zolen in kurk zorgen voor de finishing touch. Of kies voor sandalen met kleurrijke applicaties zoals palmbomen en ananassen. Vrolijk, speels en toch ultra vrouwelijk! De Cubaanse kleding is een eclectische mengeling van tropische prints en een heus spectrum aan kleuren. Ook zien we een terugkeer van katoen en linnen, waardoor sobere silhouetten een stijlvol karakter krijgen.

Inspiratie trend Cuba
Inspiratie trend Cuba

Mannen kiezen schoenen in natuurlijke kleuren, zoals bruin of blauw, met gevlochten details. Bij de kinderen zien we kleurrijke prints de revue passeren: vogels en palmbomen spelen dit seizoen de hoofdrol!

Inspiratie trend Cuba
Inspiratie trend Cuba

Durf deze zomer XL juwelen te dragen, zoals statement oorbellen en gouden armbanden. Ook een haarband mag niet ontbreken. Je handtas moet groot én felgekleurd zijn.