• MEER DAN 70 JAAR ERVARING
  • 8% KLANTENKORTING *
  • GRATIS LEVERING IN BELGIË V.A. €50
Trend - Bont
Warme winter
Scroll down

Trend - Bont

Veel nationale en internationale modeontwerpers gebruiken weer bont op de catwalk. Daartegenover staan evenveel merken die resoluut weigeren om echt bont te gebruiken in hun creaties en kiezen voor 'faux fur'. Eén ding weten we zeker: bont is weer helemaal terug!

Trend bont
Herfstbos

Extravagant, warm en luxueus zijn enkele woorden die in ons opkomen als we aan bont denken. Maar hoe draag je dit materiaal zodat het geheel trendy, maar toch stijlvol blijft? Jouw bonten vestje draag je in combinatie met een boyfriend jeans en hoge pumps voor een nonchalante en vrouwelijke look.

Herfstbos
Trend bont

De populaire witte zomerblouse doet het dan weer goed onder een winterse bontjas. Maar hou vooral volgende tip in het achterhoofd: de details maken de vrouw! Pumps met pomponnetjes, trendy sneakers met pels en 'fluffy' handtassen zijn dit seizoen een must-have in jouw kledingkast.

Trend bont
Herfstbos

Mannen gaan voor een ruige boswachterslook met boots in kaki en donkerbruin. Kleine jongens gaan hun papa achterna met schoenen in mooie herfstkleuren, bij lieve meisjes voegen we daar details in bont aan toe.