• MEER DAN 70 JAAR ERVARING
  • 8% KLANTENKORTING *
  • GRATIS LEVERING IN BELGIË V.A. €50
Yes I do!
Trends & tips
Scroll down

Thema - Trouwen

Een winters trouwfeest op de planning staan? Dan heb je het afgelopen jaar een keuze moeten maken tussen die prachtige jurk afgewerkt met kant of dat minimalistische model. En heb je al een reisbestemming gevonden? Eén ding is zeker: er is werk aan de winkel! Wij kunnen je alvast helpen met het uitzoeken van het perfecte paar trouwschoenen. Dit seizoen kies je voor zilveren pumps of witte botjes.

Wit

Kies je voor een pump in zilver van Chie of ga je voor een paar witte boots van Andrea Catini? Deze winter speel je op veilig met zachte tinten wit, zilver of roze. Studs, strikjes en glitter zorgen voor de nodige portie huwelijksglamour. Een klassieke witte trouwschoen doet het altijd goed. Deze modellen kan je zelfs na je trouwdag blijven combineren met je bestaande garderobe. Denk aan merken zoals Luca Renzi: zij brengen elk seizoen een collectie op de markt die perfect aansluit bij jouw bruiloft.

Blauw

De bruidegom straalt deze winter in geklede schoenen van Floris van Bommel. Blauwtinten hebben de voorkeur. Ook de klassieke herenschoen in zwart of bruin leder is een goede optie: na de grote dag combineer je deze gemakkelijk met je dagelijkse garderobe. Of kies voor daim: net dat tikkeltje anders dan leder en gemakkelijk te onderhouden!