• MEER DAN 70 JAAR ERVARING
  • 8% KLANTENKORTING *
  • GRATIS LEVERING IN BELGIË V.A. €50
Thema - Sneakers
Statement schoenen
Scroll down

Thema - Sneakers

Sneakers zijn altijd een goed idee! Of je ze nu draagt tijdens een werkdag of tijdens een weekendje weg; voor elke gelegenheid is er wel een perfect paar te vinden. Dit seizoen kies je voor statement sneakers met chunky zool of exemplaren die veel weg lijken te hebben van de bekende hiking boots.

Dames

Wist je dat we met z'n allen meer zoeken op 'sneakers' dan op 'handtassen'? Sneakers zijn én blijven in ons straatbeeld aanwezig, hoog tijd dus om die collectie uit te breiden! Dit seizoen aanvaarden we de chunky sneaker als een moderne variant op de standaard exemplaren. Toen Balenciaga hier enkele seizoenen geleden mee op de proppen kwam, hadden we onze twijfels... De 'ugly sneaker' is ondertussen gemeengoed geworden en we zien verschillende varianten terug bij Hogan, Maripé, SantoniPuma en Fiamme.

Heren

Groen, grijs en blauw domineren onze herencollectie, hier en daar voorzien van een detail in camel. Kiezen is moeilijk, want alle voorgaande kleuren combineren prima met je wintergarderobe! Eén van onze nieuwe merken, Barracuda, overgiet de sneaker dit seizoen met een portie hiking boot. Of ga je toch liever voor de gevestigde merken zoals Floris van Bommel en Hogan? Jij kiest!

Kinderen

Veja, hippe sneakers met een hart voor de natuur, is één van de meest trendy merken voor kindjes. We zien veel kleuren zoals roest, blauw en groen. Ook roze en rood doen het goed dit seizoen. Daarnaast zijn sneakers met een bontje een must-have voor meisjes en sneakers met strepen zijn ideaal voor stoere jongens.