• MEER DAN 70 JAAR ERVARING
  • 8% KLANTENKORTING *
  • GRATIS LEVERING IN BELGIË V.A. €50
Thema - Handtassen
De trends op een rijtje
Scroll down

Thema - Handtassen

Van kaki over rood tot roest: dit seizoen kan je kiezen uit een prachtig palet herfstkleuren om jouw outfit compleet te maken. Onze uitgekiende collectie voor Fall/Winter 2018 heeft voor iedere vrouw wat wils! 

Box Bag

Meestal klein van formaat, vormen 'box bags' dé nieuwe revolutie in handtassenland. De geometrische vormen zagen we vorig seizoen al verschijnen bij Louis Vuitton, en voor deze herfst en winter sprongen onder andere ook Michael Kors en Oscar de la Renta mee op de wagon. Ze doen denken aan de stereotype dokterstassen van weleer, maar jij mag ze dragen met een jeans en een paar sneakers van ARKK of Veja. Het grote voordeel van deze tasjes? Ze zijn het perfecte day-to-night accessoire!

Furry Bag

Net zoals vorige winter, zijn tassen met pels en bont weer een must-have! Dit jaar mag het iets excentrieker: denk aan rugzakken die volledig bedekt zijn met grijze pels zoals bij Eastpak of pels in een variatie aan kleuren. Daarnaast zien we veel wol en omgekeerd lam terug in de collectie. Deze trend staat garant voor een warme én gezellige winter! Waar blijft die koudegolf?

British Bag

'British Soul' is één van de 4 winterthema's bij Van Loock. Het mag dan ook niet verwonderen dat de Britse stijl helemaal on-trend is. Denk aan Schotse ruiten, een overdaad aan logo's en handtassen die zo uit de manage weggerukt lijken te zijn. Cognac en roest zijn de primaire kleuren, maar ook rood en kaki zijn van de partij. De hengels zijn vaak zwaar en voorzien van een laagje goud. In galop!