• MEER DAN 70 JAAR ERVARING
  • 8% KLANTENKORTING *
  • GRATIS LEVERING IN BELGIË V.A. €50
Merk in de kijker - Jeune Premier
Tassenparadijs
Scroll down

Merk in de kijker - Jeune Premier

Een kleuter of kind in huis dat binnenkort weer naar school toe gaat? Kies dit schooljaar eens voor een kleurrijke boekentas, rugzak of pennenzak: Jeune Premier vormt het perfecte compromis tussen schoolgaande jeugd en mama's & papa's!

Jeune Premier
Bloesem

Het ontstaan

Jeune Premier werd opgericht in 2012, nadat mama Hélène geen geschikte boekentas vond voor haar zoontje. Dus besloot ze samen met haar man zelf aan de slag te gaan: ze ontwierpen een boekentas waarmee zowel hun zoontje als zijzelf blij mee waren.

Kleuren
Jeune Premier

Het gamma

Ondertussen kan je een arsenaal producten terugvinden onder de naam Jeune Premier: van boekentassen over rugzakken en turnzakken tot pennenzakken. De boekentassen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, afgestemd op de leeftijd van jouw oogappel. En dan hebben we het nog niet gehad over de praktische indeling van de boekentassen: een vakje vooraan, een vakje met rits en 2 opbergvakken binnenin. Dankzij de drukknoppen zijn de tassen ook gemakkelijk in gebruik voor de kleinste kleuters.

Jeune Premier
Ballon

Nood aan schoonheid

Windzeil bleek het materiaal te zijn waarmee Hélène en haar man aan de slag gingen: stevig maar tegelijkertijd ook heel licht. Wist je dat een boekentas van Jeune Premier slechts 1 kg weegt? We geven het toe: het is moeilijk kiezen tussen alle mooie prints... Ga je voor kabouters of papegaaien?