• MEER DAN 70 JAAR ERVARING
  • 8% KLANTENKORTING *
  • GRATIS LEVERING IN BELGIË V.A. €50
Merk in de kijker - Floris van Bommel
Eigenzinnigheid troef
Scroll down

Merk in de kijker - Floris van Bommel

De meest eigenzinnige en unieke modellen binnen onze mannencollectie kan je toeschrijven aan één persoon: Floris van Bommel, het jongere broertje van van Bommel. Denk aan gedurfde kleurencombinaties en het verrassende samenspel van verschillende materialen, ontworpen en deels geproduceerd in het Nederlandse Moergestel.

Floris van Bommel sneaker
Wit

Vandaag de dag staat de 9de generatie aan het hoofd van Nederlands laatste schoenenfabriek. Floris is één van de drie broers die bij Van Bommel aan het roer staat. Dankzij de introductie van Floris van Bommel waaide er een frisse wind door het stoffige imago van van Bommel. Het doorzettingsvermogen van de familie zorgde ervoor dat beide merken opnieuw aan de top van de internationale schoenenwereld staan.

Skyline
Floris van Bommel boots

280. Zoveel handelingen zijn er nodig om tot één afgewerkt paar Floris van Bommel schoenen te komen. Dit seizoen zien we geklede schoenen met afwisselende patronen, zomerse boots, sportieve sneakers en gemakkelijke instappers voorbij komen. Er is één constant die als een rode draad door de volledige collectie loopt: de schoenen zijn allesbehalve mainstream!

Floris van Bommel boots
Architectuur