• MEER DAN 70 JAAR ERVARING
  • 8% KLANTENKORTING *
  • GRATIS LEVERING IN BELGIË V.A. €50
How to - propere zolen
Stralend wit
Scroll down

How to - propere zolen

Dit seizoen zijn sneakers met witte zolen een must-have. Helaas worden deze schoenen vaak snel vuil, waardoor ze achteraan in de kast verdwijnen. Dat is nergens voor nodig! Wij laten je graag zien hoe je jouw zolen weer stralend wit kan maken.

Stappenplan

  1. Eerst borstel je het grofste vuil van de schoen.
  2. Vervolgens neem je de 'Shampoo Direct' van Collonil. Oefen herhaaldelijk een lichte druk uit op het flesje totdat je schuim ziet verschijnen. Maak cirkelvormige bewegingen op de zool. De shampoo neem je af met een vochtige doek.
  3. Tot slot gebruik je de 'Soft Gum' van Collonil. Hiermee kan je de ruwere delen van de zool extra proper maken.
Witte zolen poetsen
Hoe witte zolen poetsen

Shampoo Direct

Collonil's Shampoo Direct kan je gebruiken om leder, nubuck, suède en soortgelijke materialen te reinigen. Dit product is ideaal voor het proper maken van witte zolen. Het sponsje van de Shampoo Direct neemt al het vuil op. Na een poetsbeurt spoel je dit sponsje af onder stromend water. Een extra pluspunt: de frisse geur! Inhoud: 100 ml.

Soft Gum

Collonil's Soft Gum kan je gebruiken om vlekken uit leder en textiel te verwijderen. Wij raden aan om de Soft Gum te gebruiken voor de reiniging van witte zolen. Vooral voor ruwe zolen of zolen met textuur is dit gommetje een echte aanrader.