• MEER DAN 70 JAAR ERVARING
  • 8% KLANTENKORTING *
  • GRATIS LEVERING IN BELGIË V.A. €50
Merk in de kijker - AGL
Attilio Giusti Leombruni
Scroll down

Merk in de kijker - AGL

Al 3 generaties lang (sinds 1958) staat AGL bekend om kwalitatieve en comfortabele schoenen. Het succesverhaal begint in Montegranaro, Italië, waar Piero Giusti de eerste hand legt aan een bedrijf dat vandaag de dag bekend staat als Attilio Giusti Leombruni.

 

Geschiedenis

Attilio Giusti, zoon van, nam het bedrijf over van zijn vader. Ondertussen staan zijn 3 dochters aan het roer van AGL: Sara, Vera en Marianna. De vakkundigheid bewaren doen ze door het gebruik van eeuwenoude technieken, maar tegelijkertijd ook te kiezen voor innovatie en moderne technologieën. Ze werken na al die jaren nog steeds samen met dezelfde Toscaanse leerlooierijen om het 'handmade in Italy' product te kunnen garanderen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

AGL schoenen
AGL schoenen

Herfst en winter 2018

Dit seizoen kozen de 3 zussen voor een nieuwe muze: Selah Marley, een opkomende zangeres, creatieveling en activiste. Mert Alas & Marcus Piggott vereeuwigden haar schoonheid op minimalistische wijze en zorgden voor de nodige girlpower. Deze herfst en winter zien we veel wit, rood en zwart verschijnen in de AGL collectie. Zowel glad leder als spazzolato doen het goed. Durven is het codewoord!

Attilio Giusti campagnebeeld
Attilio Giusti Leombruni

Inspiratie

Waar de dames elk seizoen opnieuw hun inspiratie halen? Van overal, zo blijkt: van The Sartorialist over mensen op het vliegveld tot kleine meisjes die zichzelf verkleden. Hun ideale klant is een dynamische en glamoureuze vrouw met een beetje rock and roll in haar hart. En vergeet niet: jouw schoenen zijn het subtiele hoofdpersonage van je outfit!